Calumet Photographic

Atomos Shogun Inferno

  Atomos Shogun Inferno

  Rent SKU: RENATOSHOGUNINFERNO

  Huurprijs per dag: € 57.85 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Met de Atomos Ninja Inferno 4K-60P recorder breidt Atomos de Ninja-productenfamilie uit met een baanbrekende 4K-60P recorder voor HDMI-camera's, die over een 1500Nit, 10-Bit display met AtomHDR displaytechnologie en over talloze andere innovatieve analysetools beschikt. Daarmee kunt u uw DSLR/DSLM fotocamera met de Atomos Ninja Inferno tot een kwalitatief zeer goede camera uitrusten.De innovatieve monitor van de Atomos Ninja Inferno met 1500nits helderheid biedt niet alleen hoog comfort in de studio, daarnaast is het ook op locatie een zeer geschikt product. Met de HDMI 2.0 in- en output maakt de Ninja Inferno het mogelijk verbinding te maken met alle DSLR-camera's met HDMI-aansluiting.

  De Ninja Inferno Recorder overtuigt met zijn robuuste, moderne design en natuurlijk met zijn betrouwbaarheid. Daarnaast biedt de lichte uiterst sterk presterende 4K-60P recorder een heel arsenaal aan professionellen verbindingsmogelijkheden en andere sterke punten. Full-HDMI 2.0, het Dual Battery System, 10-bit Pro-Res en DNxHR, 1920 x 1200 resolutie, 1500nit AtomHDR. De Ninja Inferno von Atomos overtuigt met een boel praktische toevoegingen!

  De professionele en relatief voordelige Field-Monitor-Recorder is de ideale toevoeging voor HDMI-camera's van Sony of Canon.