Calumet Photographic

Canon CN-E35mm T1.5 L F
  • Canon CN-E35mm T1.5 L F

Canon CN-E35mm T1.5 L F

Rent SKU: RENCANCNE35T15LF

Huurprijs per dag: € 41.32 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • Compact 35mm, T1.5 prime objectief
  • Spectaculaire 4K-beeldkwaliteit
  • Full-frame beeldcirkel
  • Handmatig instelbare functies volgens de industriestandaard
  • Diafragma met 11 lamellen voor mooie vervaging
  • Geschikt voor 35mm en Super 35mm-camera's met EF-vatting
Product beschrijving

De CN-E35mm T1.5 L F levert uitstekende prestaties bij weinig licht met controle over de scherptediepte voor creatieve effecten. Verder biedt dit groothoekobjectief een spectaculaire 4K-beeldkwaliteit met full-frame beeldcirkel in een lichte, compacte behuizing met EF-vatting.

Compact, lichtgewicht 35mm-groothoekobjectief

Dit compacte en lichte (1,1 kg) prime objectief met een gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt voor een natuurlijke perspectief bij groothoekopnamen. Het is ook geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden dankzij een druppelbestendig ontwerp en het kan worden gebruikt met de meeste standaardaccessoires uit de filmindustrie en matte boxes.

Groot T1.5-diafragma

Het grootste diafragma van T1.5 zorgt voor uitzonderlijke snelheid voor fotograferen bij weinig licht. Bovendien kan dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig worden ingesteld voor creatieve effecten.

Compatibel met EF-vatting

Het CN-E35mm T1.5 L F-objectief is ontworpen voor gebruik op 35mm- en Super 35mm-camera's met EF-vatting, perfect voor Cinema EOS-camera's en Canon EOS DSLR's. Een contact op de EF-vatting vergemakkelijkt de communicatie tussen de camera en het objectief.

Superieure 4K-resolutie

Een 4k-objectief met full-frame beeldcirkel biedt ongeëvenaarde optische prestaties in professionele opnamesituaties. Grote asferische lenselementen zorgen voor scherpe en consistente beelden in vrijwel elke opnamesituatie, terwijl het diafragma met 11 lamellen voor een prachtig bokeh zorgt. Een innovatieve glasconstructie gaat uitzetting en krimping van de tubus tegen en vermijdt zo markeringsafwijkingen door temperatuurswisselingen.

Regelfuncties volgens industriestandaard

Handmatig instelbare bedieningsringen volgens de industriestandaard zijn ontworpen om de juiste mate van weerstand te bieden bij een consistent bedrijfskoppel. Dankzij gestandaardiseerde frontlens diameter en uniforme gear posities kunnen filmploegen snel een ander objectief aanbrengen zonder de instellingen aan te hoeven passen.