Calumet Photographic

Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM

  Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM

  Rent SKU: RENCAN247028II

  Huurprijs per dag: € 24.79 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Een standaardzoomobjectief van professionele kwaliteit met superieure beeldkwaliteit en een snel maximaal diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik. De perfecte aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.

  Het standaard zoomobjectief van de professional.

  Geavanceerd optisch ontwerp
  De EF 24-70mm f/2.8L II USM levert dankzij de asferische lenselementen, het Ultra-Low Dispersion en het Super UD-glas superieure beeldkwaliteit over het gehele zoombereik. Opnieuw ontworpen optiek maximaliseert de scherpte van het gehele beeld.

  Veelzijdig 24-70 mm zoombereik
  De ideale aanvulling op elke fullframe-EOS-camera. Ideaal voor toepassingen variërend van landschapsfotografie en reisreportages tot portretfotografie en fotojournalistiek.

  Opnamen maken bij weinig licht
  Het snelle maximaal diafragma van f/2.8 blijft over het hele zoombereik behouden en maakt het mogelijk in allerlei situaties, zoals bij weinig licht, uit de hand te fotograferen.

  L-serie-kwaliteit
  De EF 24-70mm f/2.8L II USM is robuust en daarmee geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. De weersbestendige afdichting beschermt tegen stof, vocht en barre weersomstandigheden, en de elementen met fluor-coating aan de voor- en achterkant zijn makkelijk schoon te maken.

  USM-autofocus
  Met de ringvormige ultrasoon AF-motor stel je het beeld nauwkeurig, snel en geruisloos scherp. Met continue handmatige scherpstelling kun je het beeld nauwkeurig aanpassen zonder de focusmodi te wijzigen.

  Korte scherpstelafstand
  Dankzij de kortste scherpstelafstand van 38 cm kan de EF 24-70mm f/2.8L II USM tot 0,21 x vergroten, wat het objectief bijzonder veelzijdig maakt.

  Prachtige achtergrondvervaging
  Met het cirkelvormig diafragma met negen lamellen kan prachtig bokeh worden gecreëerd, waardoor dit objectief ideaal is voor portretfoto's.

  Doelgroep
  Een veelzijdig standaardzoomobjectief voor elke professionele fotograaf.