Calumet Photographic

Canon EF-EOS R vattingadapter met drop-in-filter V-ND

  Canon EF-EOS R vattingadapter met drop-in-filter V-ND

  Rent SKU: RENCANADTVARND

  Huurprijs per dag: € 28.98 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Vattingadapter EF-EOS R met drop-in filter V-ND voor gebruik van EF(-S)-objectieven op EOS R-camera's

  • Accessoire voor EOS R
  • Voor gebruik van EF- en EF-S-objectieven op EOS R-camera's
  • Met Variable Neutral Density-filter (V-ND)
  • Weer-, stof- en vochtbestendig

  Vattingadapter EF-EOS R met drop-in filter V-ND bezit de functionaliteit van de vattingadapter EF-EOS R en biedt daarnaast de mogelijkheid om een Variable Neutral Density-filter (V-ND) te gebruiken. Het is dan niet nodig om de filter voor een lens te bevestigen, wat bijzonder handig is bij groothoeklenzen met een groot voorste lenselement.

  Neutral Density-filters helpen de hoeveelheid licht te controleren die de camera binnenkomt. Dat is handig voor filmers die opnamen willen maken met een combinatie van een groot diafragma en lange sluitertijd bij helder licht. Landschapsfotografen kunnen met het filter een langere sluitertijd hanteren om beweging in lucht en water te vervagen.

  Gebruik je EF-S-lenzen voor het EOS R-systeem

  EF-S-lenzen zijn ontwikkeld voor EOS DSLR's met APS-C-sensor, maar ze kunnen ook worden gebruikt op EOS R-camera's, zoals de EOS R. De camera produceert automatisch gecropte beelden met 11,6 MP die zijn afgestemd op de kleinere beeldcirkel van EF-S-lenzen.

  Ontworpen met oog op duurzaamheid

  EOS R-adapters zijn bestand tegen professioneel gebruik, met metalen vatting aan voor- en achterzijde. Bovendien zijn ze weerbestendig en houden stof en vocht tegen, dus je kunt onder alle omstandigheden blijven fotograferen.

  Ontwikkeld om te presteren

  Je lenzen werken op precies dezelfde manier als op EOS DSLR's, met dezelfde geweldige prestaties en dezelfde topkwaliteit.

  Hoogwaardige techniek

  Technici van Canon ontwikkelden de EOS R-systeemadapters om compatibiliteit, kwaliteit en prestaties te behouden wanneer bestaande EF- en EF-S-lenzen op de EOS R worden bevestigd.