Calumet Photographic

Canon EOS 5D MkIV Body 30.4MP, 4K Video
  • Canon EOS 5D MkIV Body 30.4MP, 4K Video

Canon EOS 5D MkIV Body 30.4MP, 4K Video

Rent SKU: RENCAN5DMKIV

Huurprijs per dag: € 49.59 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Full-frame DSLR 5D Mark IV van Canon

  • Beeldsensor van 30,4 Mpx
  • Finetuning van de beeldkwaliteit met Dual Pixel RAW
  • 4K-video‘s
  • Voortreffelijke beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden
  • LCD-scherm van 8,1 cm met touchscreen en 1,62 miljoen pixels
De EOS 5D Mark IV van Canon is een full-frame camera met een snelle 61-punts autofocus en een beeldsensor van 30 Mpx. Met deze camera kun je onder alle lichtomstandigheden voortreffelijke opnames met een uitzonderlijke detailrijkdom maken.

De 5D Mark IV heeft een maximale opnamesnelheid van 7 bps, terwijl het bestandsformaat Dual Pixel Raw je in staat stelt de opnames achteraf te finetunen.

Hoogwaardige 4K-video's zijn standaard voor deze DSLR met zijn krachtige Dual Pixel CMOS AF met intuïtieve scherpstelling.

De EOS 5D Mark IV levert een superieure beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden. Dankzij de ISO-gevoeligheid van 32.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400) kun je ook bij weinig licht zonder problemen prachtige foto's blijven maken.

Natuurlijk beschikt de EOS 5D Mark IV ook over WLAN met NFC, waarmee je snel een verbinding met je smartphone of tablet kunt maken om beelden over te zetten of om de camera te bedienen. Bovendien is de camera met een groot LCD-scherm van 8,1 cm met touchfunctie en 1,62 miljoen pixels uitgerust voor een creatieve beeldcompositie en een comfortabele evaluatie van de opnames.

De Digital Lens Optimizer (DLO) compenseert vrijwel alle optische vervormingen. Voor het eerst is de DLO ook voor JPEG-afbeeldingen beschikbaar, resulterend in een nog betere beeldkwaliteit.

De behuizing van de camera, gemaakt van magnesiumlegering en polycarbonaat, is robuust en duurzaam. Een speciale afdichting biedt bescherming tegen stof en vocht.