Calumet Photographic

Canon EOS 5DS Body
 • Canon EOS 5DS Body
 • Canon EOS 5DS Body

Canon EOS 5DS Body

Rent SKU: RENCAN5DS

Huurprijs per dag: € 49.59 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

De EOS 5DS: een revolutie op het gebied van resolutie

 • CMOS-sensor van 50,6 megapixels
 • Dubbele DIGIC 6-processor
 • 150K-pixel RGB-meetsensor met IR-detectie
 • Tot 5 beelden per seconde
 • 61-punts autofocus met tot 41 kruisensoren en EOS iTR
 • Gecropte opname
 • USB 3.0
 • Mirror Vibration Control System
 • Opname met intervaltimer
De EOS 5DS markeert een nieuwe benchmark voor full-frame camera's en combineren snelle, instinctieve DSLR-handling met de nieuw ontwikkelde CMOS-sensor van 50,6 megapixels. De camera biedt de flexibiliteit voor het fotograferen van uiteenlopende scènes en onderwerpen en is daarmee ideaal voor grootformaat media, zoals billboards en covers van tijdschriften, waar elke pixel telt. De geavanceerde architectuur van de sensor biedt een ISO-gevoeligheid van 100–6.400 en is uit te breiden tot 50–12.800. Deze gevoeligheid garandeert een hoge beeldkwaliteit met minimale ruis, nauwkeurige kleuren en een groot dynamisch bereik. De resolutie van de camera maakt extra flexibiliteit mogelijk met drie nieuwe in-camera crop-programma's – 1.3x, 1.6x en 1:1. De crop-instellingen zijn zichtbaar in de zoeker en leveren zelfs bij een crop-factor van 1.6x indrukwekkende resultaten met foto's van 19 megapixels.

De twee DIGIC 6-processoren in de EOS 5DS zijn ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen en zorgen voor snelle prestaties en hoge snelheden om met een indrukwekkende kleurreproductie superieure opnamen te maken. Beide processoren verwerken moeiteloos de enorme hoeveelheid gegevens van de 50,6 MP-sensor, terwijl tegelijk ruisreductie plaatsvindt en de vrijheid wordt geboden om te fotograferen met vijf frames per seconde.

Automatisch exceptioneel

Om te garanderen dat elk detail van een uniek landschap of kledingstuk in de studio haarscherp wordt vastgelegd, is de EOS 5DS uitgerust met een geavanceerd 61-punts AF-systeem met 41 kruissensoren om over het gehele beeldveld een ongeëvenaard niveau aan beeldscherpte en nauwkeurigheid te bereiken. De camera houdt bewegende onderwerpen gemakkelijk in focus met EOS Intelligent Tracking and Recognition AF (iTR) dat zowel gezichten als kleur volgt. Canon's Mirror Vibration Control System reduceert beeldonscherpte door met een nokkenaandrijving een nauwkeurige op- en neergaande beweging van de cameraspiegel te realiseren om plotseling stoppen te vermijden en ook het geluid te dempen.

De 150K-pixel RGB+IR-meetsensor met Flicker Detection in de EOS 5DS zorgt dat in situaties met uiteenlopende belichtingen, waaronder ook TL-licht, opnamen kunnen worden gemaakt met een consistente en nauwkeurige belichting.

Onvoorstelbaar detailrijk en onbeperkte creatieve mogelijkheden

Voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit is de EOS 5DS uitgerust met snel aanpasbare opnameprogramma's en instellingen die telkens opnieuw schitterende resultaten garanderen. Een nieuwe Fine Detail Picture Style maximaliseert het detailniveau dat kan worden gehaald door de sensor, waardoor geavanceerde aanpassing van de scherpstelling mogelijk is zonder daarvoor editingsoftware te gebruiken.

Populaire creatieve modi, waaronder Multiple Exposure en HDR, zorgen voor direct toegankelijke in-camera creativiteit, terwijl een ingebouwde timer je in staat stelt gedurende langere perioden beelden vast te leggen en aantrekkelijke time lapse-movies te maken zonder bij de camera te moeten blijven of gebruik te maken van geavanceerde software of een grote uitrusting.

Hoogwaardige professionele constructie, volledig aanpasbaar

De EOS 5DS is met zorg ontworpen en gebouwd om je in staat te stellen snel te werken, ongeacht de omgeving waarin dat gebeurt. De 100% zoeker met elektronische superponering maakt het kiezen van composities gemakkelijk en kan worden aangepast aan je persoonlijke voorkeur en fotostijl. Het grote, 8,11 cm (3,2") Clear View II LCD-scherm heeft een anti-reflectielaag om weerspiegeling en overstraling tijdens het bekijken van opnamen te minimaliseren en vormt ook een visueel en toegankelijk dashboard voor de meest gebruikte instellingen. Het nieuwe Custom Quick Control-scherm van de camera maakt het mogelijk het type, de afmetingen en de positie van de pictogrammen eenvoudig aan te passen aan de gebruiker of de werkomgeving.

Verder beschikt de camera over Canon's iconische ontwerp-DNA – een uiterst duurzame body vervaardigd van een hoogwaardige magnesiumlegering voor fotografie onder alle weersomstandigheden – ideaal voor landschapsfotografen die erop zijn gericht de beste opname te maken, wat voor weer het ook is.

Calumet video review