Calumet Photographic

Canon EOS C200
  • Canon EOS C200
  • Canon EOS C200

Canon EOS C200

Rent SKU: RENCANC200

Huurprijs per dag: € 123.97 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • 4K/50P met Cinema RAW Light
  • UHD/50p in MP4 of XF-AVC
  • Geïntegreerde RAW
  • MP4-bestanden
  • Nauwkeurige, betrouwbare en soepele autofocus
  • Scherpstelregeling via touchscreen
  • Dual DIGIC DV6 voor hoge beeldkwaliteit en prestaties
  • Geïntegreerde Wi-Fi (afstandsbediening via browser)
Product beschrijving

Canon EOS C200

De nieuwe EOS C200 is een compacte, veelzijdige en hoogwaardige camera voor filmmakers die haarscherpe beelden in 4K 50p willen maken.

Veelzijdige 4K-productie

Leg scherpe en natuurlijke 4K-beelden intern vast in Cinema RAW Light-, MP4- of XF-AVC-indelingen op CFast 2.0 of SD-kaarten in slow-motion in Full HD 120p, waardoor de EOS C200 geschikt is voor een scala aan producties.

Interne 4K RAW-opnamen

Maak opnamen met de geïntegreerde Cinema RAW Light tot 4K/50p op een CFast 2.0 kaart voor complete flexibiliteit tijdens de nabewerking.

Cinema RAW Light

Maak opnamen met een compacte RAW-bestandsindeling die originele gegevens behoudt voor beelden met een hoge resolutie, natuurlijke kleuren en een groot dynamisch bereik (tot maar liefst 15-stops) voor flexibiliteit tijdens de nabewerking.

Compacte en lichtgewicht bestanden

Met een bestandsgrootte van ongeveer 1/3 tot 1/5 van de huidige RAW zijn er dankzij Cinema RAW Light-opnamen met 1 Gbps en 10/12 bits interne opnamen mogelijk op CFast 2.0 kaarten (VPG-130 vereist).

Maak gelijktijdig opnamen in 4K Cinema RAW Light en 2K XF-AVC*/MP4 proxy

Maak opnamen in 2K XF-AVC* of MP4-proxybestanden op betaalbare SD-kaarten om direct een voorbeeld te kunnen zien en voor een eenvoudige bewerking.

* Mogelijk is een firmwareupdate vereist

Cinema RAW Light-workflow

Gebruik de Cinema RAW Development-software om voorbeelden in Cinema RAW Light te zien en om de afbeelding te ontwikkelen met gebruikelijke bestandsindelingen voor nabewerking, zoals OpenEXR, DPX of ProRes.

Nauwkeurige en betrouwbare automatische scherpstelling

Canon's Dual Pixel CMOS AF-technologie levert indrukwekkende AF-tracking in ruim 80% van het frame, zowel horizontaal als verticaal, met selectie en bediening via het touchscreen.

Dual Pixel CMOS AF-technologie

De EOS C200 is voorzien van Canon's speciaal ontworpen autofocustechnologie die twee fotodiodes per pixel gebruikt om twee afzonderlijke afbeeldingen te maken, zodat er met faseverschildetectie AF een soepele, snelle en nauwkeurige autofocus mogelijk is.

Eenvoudige focuspuntselectie op touchscreen

Canon's LCD-touchscreen van 4 inch zorgt voor een snelle en intuïtieve bediening en geeft de gebruiker alle controle. Tik op het onderwerp in het frame zodat het beeld scherp wordt gesteld.

Gezichtsdetectie

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS C200 heeft twee trackingmodussen voor gezichten. Hierbij wordt een geselecteerd gezicht in het frame automatisch herkend en gevolgd, en kan dat gezicht voorrang krijgen ten opzichte van een eerder geselecteerd focuspunt.

Continue autofocus om bewegende onderwerpen te volgen

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS C200 kan automatisch een geselecteerd onderwerp volgen voor continue scherpstelling wanneer het onderwerp beweegt.

Dual Pixel Focus-gids

4K-beelden kunnen genadeloos zijn wanneer het aankomt op handmatige scherpstelling. Canon's Dual Pixel Focus Guide geeft gebruikers de kans om handmatig cruciale focus in te stellen door scherpstelindicators voor scherptediepte toe te voegen aan het geselecteerde focuspunt, zodat de kans op afwijkingen wordt geminimaliseerd.

Autofocus instellen

Canon heeft een nieuwe menufunctie toegevoegd voor het instellen van autofocus, zodat de gebruiker de snelheid en de gevoeligheid van de AF kan aangeven voor meer flexibiliteit en controle.

Hoogwaardige UHD-opnamen, XF-AVC tot 160 Mbps of MP4 tot 150 Mbps

Neem eenvoudig te verwerken XF-AVC* of MP4-bestanden op op betaalbare SD-kaarten, met maximaal 13 stops aan dynamisch bereik.

* Mogelijk is een firmwareupdate vereist.

Twee SD-kaartsleuven

Gebruik de dubbele SD-kaartgleuven voor het maken van een back-up of om Relay Recording in te schakelen voor lange opnamesessies.

Maak Canon Log-/Log3-opnamen voor flexibiliteit tijdens de nabewerking

Canon Log 3 heeft 13-stops aan dynamisch bereik voor een veeleisende grading, terwijl Canon Log details vastlegt in lichte delen en schaduwen met 12-stops voor een betere integratie met beelden die zijn gemaakt met eerdere Cinema EOS-camera's.

Grading is niet nodig met de optie Wide DR Gamma

De optie Wide DR biedt 12 stops aan dynamisch bereik met behoud van details in schaduwen en lichte delen, zonder de beelden te graderen.

Hoogwaardige beelden in maximaal 120p in Full HD

Dual DIGIC DV6-processors zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit en responsieve cameraprestaties met hoge framerates.

8,85 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor

De EOS C200 ondersteunt 4K DCI met 4096x2160 pixels en maakt gebruik van een brede pixel pitch om de hoeveelheid licht die op de sensor valt te maximaliseren, voor een hoge gevoeligheid en weinig ruis.

Scherpere beelden in 2K en Full HD

De 4K-beeldgegevens die zijn vastgelegd met de Super 35mm CMOS-sensor maakt Oversampling HD-verwerking mogelijk voor scherpere opnamen in 2K (DCI) en Full HD.

Hoogwaardige beeldprocessors voor hoge framerates

Canon's intelligente Dual DIGIC DV6-processors verwerken beelden in 4K/50p en zorgen voor hogere framerates tot maar liefst 120p in Full HD, met een groot dynamisch bereik voor verbeterde beeldkwaliteit en de mogelijkheid voor creatieve expressie.

Breed ISO-bereik van 100 tot 102400

Leg elk detail vast in het beschikbare licht met een geringe scherptediepte dankzij een breed ISO-bereik. Dankzij de gevoeligheid kunnen er opnamen worden gemaakt in zowel fel licht als in slecht verlichte ruimtes.

Compacte en veelzijdige configuratie

Met de geïntegreerde Wi-Fi, ND-filters en een EF-vatting kan de EOS C200 op eenvoudige wijze worden geconfigureerd voor de benodigde look en bediening voor diverse filmsessies, terwijl de camera tegelijkertijd mobiel en robuust is.

Op afstand bedienen en bekijken via Wi-Fi

Met geïntegreerde ondersteuning voor Wi-Fi en Ethernet is het mogelijk om de browser op afstand te bedienen en op een computer of mobiel apparaat afbeeldingen te bekijken, wat essentieel is wanneer de camera aan een drone of hijskraan is bevestigd.

Ingebouwd 10-stops optisch ND-filter

De EOS C200 heeft geïntegreerde optische ND-filters met 2, 4, 6, 8 of 10 stops om de productietijd te verkorten met een snelle en eenvoudige bediening.

Comfortabele bediening met de EVF-V70

De optionele elektronische zoeker EVF-V70 is geschikt voor lichte omgevingen en maakt gebruik van een uitzonderlijk Full HD OLED-scherm met uitstekende kleuren en geïntegreerde camerabediening - ideaal is voor een zelfstandig filmmaker.

Compatibel met een groot assortiment Canon EF-lenzen

De EF-vatting van de EOS C200 is compatibel met Canon's communicatieprotocol voor lenzen, voor optimale prestaties van de camera in combinatie met Canon's EF-lenzen, waaronder de 4K Cine Servo-lenzen en Cine Primes in ENG-stijl.

Optie voor PL-lensvatting

Er is een optionele PL-vatting beschikbaar zodat er meer soorten lenzen kunnen worden gebruikt.