Calumet Photographic

Canon RF 24-105mm f/4.0 L IS USM

  Canon RF 24-105mm f/4.0 L IS USM

  Rent SKU: RENCAN24105RF

  Huurprijs per dag: € 20.66 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  • Ideaal voor portret- en reisfotografie
  • Met Lens Control Ring
  • 5-assige beeldstabilisatie
  • Nauwkeurig en vrijwel geruisloos scherpstellen
  • Kortste scherpstelafstand: 0,45 m
  • Weerbestendig

  Een 24-105 mm zoomlens dekt groothoek en brandpuntsafstanden voor standaard- en telefoto's. De 5-stops Image Stabilizer behoudt de scherpte bij weinig licht, terwijl Nano USM-scherpsteltechnologie voordelen oplevert voor zowel fotografen als filmmakers.

  Portretfotografie

  Dankzij de 5-stops Image Stabilizer is de RF 24-105mm f/4L IS USM fantastisch voor scherpe, trillingvrije portretten. Het constante maximale f/4-diafragma maakt het mogelijk om snel een andere brandpuntsafstand in te stellen zonder de belichting te wijzigen.

  Reisfotografie

  Een veelzijdige reisgenoot van topkwaliteit die de robuuste constructie uit de L-serie tegen stof en vocht heeft en die licht genoeg is om makkelijk overal mee naartoe te nemen.

  Elke dag creatief

  De RF 24-105mm f/4L IS USM is een populaire keuze en perfect voor bloggers, hobbyfotografen en liefhebbers van foto's. De Lens Control Ring voorziet in een tastbare en intuïtieve manier om camera-instellingen aan te passen.

  Een bijzonder flexibele en soepele lens

  De RF 24-105mm f/4L IS USM maakt het makkelijk om je creativiteit de vrije loop te laten en uitzonderlijke resultaten te bereiken. Of het nu gaat om portretten binnenshuis of activiteiten buiten, met een zoombereik van 24-105 mm kun je meer bereiken zonder van lens te wisselen. Het maximale diafragma van f/4 blijft bij alle zoominstellingen constant.

  Duidelijk een topproduct

  Asferische en UD-lenselementen zorgen voor uitmuntende scherpte, zelfs wanneer je vanuit de hand bij weinig licht fotografeert, dankzij een 5-stops Image Stabilizer. Asferische lenselementen helpen vertekening en sferische aberratie te compenseren en maken een compact ontwerp mogelijk.

  Blijf scherp!

  Nauwkeurig en vrijwel geruisloos scherpstellen met Nano USM-autofocus. Fotografen zullen vooral de snelheid waarderen waarmee ze kunnen scherpstellen, terwijl filmmakers zullen vallen voor de soepele, stabiele focusovergangen die deze geavanceerde technologie biedt.

  Altijd en overal

  Als lens uit de L-serie heeft de RF 24-105mm f/4L IS USM de soort robuuste, weerbestendige constructie waarop je kunt vertrouwen. Dankzij de fluorcoating op de voorste en achterste lenselementen zijn deze makkelijk te reinigen. Dit is werkelijk een praktische lens voor op reis.