Calumet Photographic

Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

  Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

  Rent SKU: RENCAN3518RF

  Huurprijs per dag: € 16.53 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  RF 35mm f/1.8 IS Macro STM van Canon

  • RF-lensvatting voor EOS R
  • 5-assige elektronische beeldstabilisatie
  • Macrovergroting tot 1:2
  • Superieur bij weinig licht
  • Draagbaar, licht en gebruiksvriendelijk

  Een veelzijdige en hoogwaardige 35mm-lens die ideaal is voor stads- en reisfotografie en close-ups.

  Reisfotografie

  De RF 35mm f/1.8 IS Macro STM is een ideale groothoeklens voor portret- en stadsfotografie, doordat deze zelfs bij een korte sluitertijd scènes scherp en gedetailleerd vastlegt. Dankzij een snel grootste diafragma van f/1.8 kun je de sfeer authentiek vastleggen, ook bij weinig licht.

  Close-ups

  De RF 35mm f/1.8 IS Macro STM biedt een macrovergroting tot 1:2, wat deze lens nog veelzijdiger maakt. Hierdoor is het eenvoudig om fijne details en texturen van je onderwerpen vast te leggen.

  Landschapsfotografie

  Dankzij de beeldkwaliteit die deze prime-lens biedt, is deze een ideale keuze voor wie landschappen fotografeert of grote kunstprints voor tentoonstellingen produceert. De lens biedt een superieure scherpte en verfijnde details binnen het gehele frame.

  Een slim ontwerp dat creativiteit stimuleert

  De RF 35mm f/1.8 IS Macro STM is draagbaar, licht en gebruiksvriendelijk. Pas de instellingen aan met een instelbare Lens Control Ring en krijg tijdens het maken van opnamen gegevens zoals de scherpstelafstand helder in de zoeker te zien.

  Ideaal voor filmen

  De gecombineerde beeldstabilisatie (IS) gebruikt zowel de Optical Image Stabilizer van de lens als de 5-assige elektronische IS van je camera. Het resultaat is zeer stabiel beeldmateriaal, zelfs tijdens het lopen. De stille automatische scherpstelling met STM is vloeiend en stabiel, voor natuurlijke scherpstellingsovergangen.

  Superieur bij weinig licht

  Het grote diafragma van f/1.8 zorgt er samen met de krachtige Dual Sensing IS-technologie voor dat fotografen opnamen zonder vervagingen door camerabewegingen kunnen maken dankzij de 5-stops beeldstabilisatie.

  Een nieuw hoofdstuk in beeldkwaliteit

  De RF 35mm f/1.8 IS Macro STM heeft een geavanceerd optisch ontwerp met Super Spectra-coating. Met de RF Mount-lensvatting komt de lens dichter bij de sensor te staan voor helderheid en scherpte.