Calumet Photographic

Canon RF 50mm f/1,2 L USM

  Canon RF 50mm f/1,2 L USM

  Rent SKU: RENCAN5012RF

  Huurprijs per dag: € 28.98 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  RF 50mm f/1.2L USM van Canon

  • RF-lensvatting voor EOS R
  • Hoge lichtsterkte
  • Met Lens Control Ring
  • Kortste scherpstelafstand: 0,4m
  • Weerbestendig
  • Zeer gevoelig bij weinig licht
  • Snel en nauwkeurig scherpstellen

  De RF 50mm f/1.2L USM biedt een hoger niveau van optische prestaties voor full-frame fotografie. Dankzij uitzonderlijke helderheid en scherpte zie je duidelijk meer details, zelfs aan de rand van het beeld.

  Portretfotografie

  De lens heeft een brandpuntsafstand van 50 mm en biedt zo een perspectief dat vergelijkbaar is met dat van een menselijk oog. Daarnaast heeft de lens een groot diafragma van f/1.2 die een zeer geringe scherptediepte mogelijk maakt. Dit is ideaal voor het benadrukken van haarscherpe onderwerpen zoals ogen tegen een zachte, onscherpe achtergrond.

  Straatfotografie

  Dankzij het snelle grootste diafragma en het vermogen om uitzonderlijk snel scherp te stellen, is de RF 50mm f/1.2L USM de perfecte lens voor stadsfotografie en biedt meer scherpte bij fotograferen met omgevingslicht.

  Kunst

  Het printen van een foto die met een lens als de RF 50mm f/1.2L USM is gemaakt, geeft een prachtig resultaat. De mate van gedetailleerdheid is ongelofelijk, waardoor kunstfotografen steeds indrukwekkendere werken voor tentoonstellingen kunnen maken.

  Supergroot diafragma

  Het grootste diafragma van f/1.2 van de RF 50mm f/1.2L USM is het grootste van de Canon EOS-serie. Het laat fotografen en filmmakers opnamen maken met een zeer geringe scherptediepte, een goede manier om een onderwerp te benadrukken tegen een complexe achtergrond.

  Zeer gevoelig bij weinig licht

  Grote diafragma's stellen fotografen in staat om snelle sluitertijden te gebruiken bij weinig licht, wat vervaging door bewegende onderwerpen en camerabewegingen kan voorkomen. De RF 50mm f/1.2L USM helpt je om de sfeer van elk moment vast te leggen door alleen het omgevingslicht te gebruiken.

  Snel scherpstellen

  Een ringvormig USM-autofocussysteem, dat doorgaans in de supertelelenzen van Canon wordt gebruikt, beweegt de grote glaselementen in de RF 50mm f/1.2L USM met gemak. De lens laat je snel en nauwkeurig scherpstellen en onderwerpen volgen terwijl ze door het beeld bewegen.

  Robuust en responsief: ontworpen voor professionals

  De RF 50mm f/1.2L USM uit de L-serie van Canon is bestand tegen stof en vocht. Een instelbare Lens Control Ring laat je direct de camera-instellingen bekijken, voor handmatige bediening met meer controle.