Calumet Photographic

DJI OSMO Kit

  DJI OSMO Kit

  Rent SKU: RENDJIOSMO

  Huurprijs per dag: € 40.00 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  DJI OSMO Handheld-Gimbal

  • Haarscherpe en trilvrije video's in 4K
  • 1/2.3" CMOS-sensor met 12,4 MP
  • Foto's in JPEG en RAW
  • Incl. smartphonehouder
  • Met aansluiting voor externe microfoon

  Dankzij het geavanceerde stabilisatiesysteem van de DJI Osmo maak je trilvrije video's en haarscherpe actiefoto´s. De 3-assige gimbal zorgt ervoor dat de camera altijd rechtop blijft terwijl je in beweging bent. Bovendien maakt de ergonomische handgreep een eenvoudige handheld bediening mogelijk.

  De wereld in 360°

  Met de automatische panoramamodus kun je eenvoudig 360° panorama's maken. Houd de Osmo boven je hoofd en druk op de sluiterknop. De camera draait vanzelf en maakt beelden terwijl jij gewoon blijft staan. Ideaal voor je vakantieherinneringen, want zo kom je niet alleen met momentopnamen naar huis.

  Capture time

  Maar de Osmo kan nog veel meer dan dat. Of je nu een stationaire timelapse wil maken of een hyperlapse van je laatste trip, je maakt automatisch vloeiende video's en je hebt er niet eens een statief voor nodig.

  Lange sluitertijden zonder statief

  Dankzij het geavanceerde stabilisatiesysteem in de Osmo kun je ongestoord beelden met lange sluitertijden maken en dat zonder statief. De Osmo houdt de camera volledig stil zodat je foto's met sluitertijden van tot wel 2 seconden gewoon uit de vrije hand kunt maken. Nachtopnamen zijn dus niet langer een probleem en je hoeft er niet eens je hele uitrusting voor mee te slepen.

  Geavanceerde stabilisatie

  Voor het eerst in de geschiedenis integreert DJI zijn geavanceerde 3-assige camerastabilisatiesysteem nu ook in een handheld camera. De camera neutraliseert alle bewegingen en trillingen die je handen bij het filmen of fotograferen veroorzaken.

  Power in je hand

  Het handvat van de Osmo werd ontwikkeld met materialen die speciaal op comfort en duurzaamheid zijn afgesteld. Het past precies in de palm van je hand en is daarmee uiterst ergonomisch. Perfect geplaatste knoppen met belangrijke functies kunnen snel en eenvoudig worden bediend. Bovendien kun je je smartphone dankzij de telefoonhouder als monitor en regelaar gebruiken.