Calumet Photographic

DJI Ronin complete Kit

  DJI Ronin complete Kit

  Rent SKU: RENDJIRON

  Huurprijs per dag: € 74.38 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Ronin 3-Axis Stabilized Handheld Gimbal van DJI


  De DJI Ronin is ontwikkeld voor de filmende professional. Hoge kwaliteitsstandaarden zorgt dat het voldoet aan de hoge eisen. Houdt het simpelweg in je hand om soepele en stabiele footage te verkrijgen. Op maat gebouwde ultra-snelle processors, extreem nauwkeurige sensoren en geadvanceerde algoritmes, samen met fanatieke aandacht voor detail heeft voor een systeem gezorgd dat opmerkelijk precieze manipulatie van de hoeken aanbiedt. remarkably precise manipulation of control angles - binnen het bereik van ±0.02°. Dit zorgt voor wereldklas technologie en zorgt voor ongekende foto- en videostabilisatie.

  Een ingebouwd balansaanpassingssysteem zorgt ervoor dat je geen verdere hulpmiddelen nodig hebt voor de set-up en voor het aanpassen van de balans. Het veranderen van de set-up voor verschillende camera's is snel en makkelijk.

  Met een beetje oefening, de Ronin heeft minder dan 5 minuten nodig om in te stellen en balanseert wanneer de camera configuratie veranderd wordt. Dit scheelt tijd en maakt de Ronin erg efficient in professionele omgevingen waar elke seconde telt. De ingebouwde ATS (Auto Tune Stability) technologie stemt je de Ronin af op je camera rig met 1 druk op de knop.


  De Ronin is niet aangepast voor een specifieke camera.. Het kan makkelijk worden aangepast om alles te dragen van kleine & lichte Micro-Four-Thirds cameras tot zwaardere systemen zoals de Red Epic.

  SmoothTrack geeft 1 cardanische operator de mogelijkheid  om kantel- en draaibewegingen te transformeren van de cardanische ring in soepele en gestabiliseerde camerahoek verandert. Dit maakt framing van een groothoek of close scenes aanzienlijk eenvoudiger voor een enkele operator.

  3 werkmodes
  3 verschillende modes kan de Ronin gebruiken in verschillende scenario's en dit allemaal zonder de instellingen te hoeven veranderen. SmoothTrack functionalitteit blijft in alle drie modes actief.

  Upright Mode
  Flip the gimbal over to bring the camera closer to eye level for a higher perspective without straining to lift it. Use this mode when sticking the Ronin out of a car's sunroof or when trying to shoot over a crowd of people.

  Underslung Mode
  De standaard cardanische operatie is de Underslung mode. De camera kan comfortabel laag bij de grond gehouden worden, op borstlevel en op elke hoogte daar tussen in. Deze modus is ook gebruikt wanneer de Ronin is opgehangen aan een camera jib of kraan.


  Briefcase Mode
  Wanneer een slanker cardanisch profiel nodig is, bijvoorbeeld wanneer je door deuren of smalle gangen moet bewegen, dan is de Briefcase mode ideaal. In deze modus kan je hem dicht bij je benen houden net als een aktetas.

  Doordat het gemaakt is van precisie gefreesd vliegtuig aluminium, is de duurzaamheid heel erg hoog en voldoet het aan de hoge betrouwbaarheidseisen. Geen losse kabels en ritsen geeft het een net en professioneel uiterlijk.
  Motors zijn ontwikkeld met de hoge kwaliteitsprestaties van Ronin in gedachte. Door het gebruik van FOC controle, kun je hoge precisie verwachten, lage vibratie en hogere koppelingen. Digital Absolute Positioning Encoders in elke as zorgen voor de hoogste mate van precisie. Deze combinatie van aangepaste motormodules en features bezit geen enkel ander systeem. Een ingebouwde DJI ontvanger maakt het voor de Ronin mogelijk op afstand bedient te worden door een tweede operator. De cardanische operator kan focussen op cardanische beweging terwijl de tweede operator let op camerabeweging. De tweede operator mode is ook handig voor cardanische controle wanneer je werkt met vliegende platformen voor lucht fotografie. Een D-Bus poort is opgenomen als een niet-DJI ontvanger vereist is.
  Volg focussystemen en matte boxen kunnen eenvoudig gemonteerd worden op de Ronin met het gebruik van 15mm gesegmenteerde staven.. De gesegmenteerde staven maken het mogelijk verschillende lengtes te gebruiken.
  Een extreem sterke, duurzame en water dichte transportkoffer met rolwieltjes zorgen voor makkelijk transport. Dicht op maat gemaakt EPP schuim beschermt de Ronin en de accessoires.