Calumet Photographic

Fujifilm GF 110mm F2 R LM WR
  • Fujifilm GF 110mm F2 R LM WR
  • Fujifilm GF 110mm F2 R LM WR

Fujifilm GF 110mm F2 R LM WR

Rent SKU: RENFUJGF110

Huurprijs per dag: € 32.23 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Prachtige bokeh
  • Snelle en stille autofocus
  • Stof- en weerbestendig
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Eenvoudige bediening
Product beschrijving

Dit objectief kent een beeldhoek overeenkomstig 87mm in vergelijk met een camera die beschikt over een digitale 35mm sensor. Door zijn grote diafragma van F2.0 en brandpuntsafstand van 110mm kunnen er met behulp van dit objectief de prachtigste portretopnames mee worden gemaakt.

Hoge beeldkwaliteit

Dit objectief maakt gebruik van vier ED-lenselementen. Doordat de verschillende lensdelen op een gebalanceerde wijze in het objectief, zowel voor als achter het diafragma, zijn geplaatst kan chromatische aberratie tot het uiterste minimum wordt beperkt. Wisselingen in aberratie worden daarbij bovendien onderdrukt doordat het interne autofocussysteem optimaal is gepositioneerd.

Prachtige bokeh

Door een constructie toe te passen waarbij 14 verschillende lenselementen in 9 groepen zijn verdeeld, inclusief 4 ED-lenselementen, worden sferische aberratie en chromatische aberratie onderdrukt. Negen afgeronde diafragmabladen zorgen voor een prachtige en mooi ronde bokeh, zowel aan de voor als achterzijde van de onscherpe gebieden, waardoor de unieke beeldweergave die het middenformaat te bieden heeft volledig tot zijn recht komt.

Snelle en stille autofocus

Doordat het objectief is voorzien van een lineaire motor kan een snelle en stille werking van het autofocussysteem worden gewaarborgd.

Stof- en weerbestendig

Het objectief is op negen verschillende plekken afgedicht, waardoor deze ook in ruigere natuurlijke omgevingen kan worden gebruikt. Stof en lichte regen zal zo geen vat krijgen op de werking van het objectief. Verder is het objectief bruikbaar tot temperaturen van minus 10 graden Celcius.

Hoge betrouwbaarheid en eenvoudig in zijn bediening

De diafragmaring is voorzien van een 'C' positie. Hierdoor kan het diafragma van het objectief ook worden versteld door gebruik te maken van het commandowiel op de camera zelf. Zo heeft de fotograaf keus in hoe hij het diafragma wil inregelen. De 'A' (auto) en 'C' positie op het objectief zijn te vergrendelen waardoor de fotograaf niet per ongeluk het diafragma kan verzetten door aan de diafragmaring te draaien.