Calumet Photographic

Fujifilm GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro
  • Fujifilm GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro
  • Fujifilm GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro

Fujifilm GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro

Rent SKU: RENFUJGF120M

Huurprijs per dag: € 32.23 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • Macrolens voor GFX 50S
  • Voortreffelijke beeldkwaliteit
  • Beeldstabilisatie
  • Prachtige bokeh
Product beschrijving

Deze macrolens kent een maximale vergrotingsfactor van 0.5x en komt overeen met een beeldhoek van 95mm in vergelijking met een traditioneel 35mm spiegelreflex camerasysteem.

De optische constructie van dit objectief bestaat uit 9 groepen en 14 elementen, inclusief 3 ED-lenselementen. Het objectief maakt gebruik van een zogenoemde "floating focus method", waarbij gebruik wordt gemaakt van een stille en snelle lineaire motor en waardoor er zeer snel kan worden scherpgesteld. Aberraties tussen korte en lange instelafstanden worden hierbij naar tevredenheid gecorrigeerd, waardoor het resolutievermogen drastisch kon toenemen. Doordat de ED-lenzen op zeer uitgekiende wijze zijn geplaatst, wordt de chromatische aberratie goed gecorrigeerd, waardoor deze bijdraagt aan de uitstekende beeldkwaliteit. Zowel voor- als achtergrondonscherpte verkrijgen hierdoor een mooie bokeh.

Het objectief is verder voorzien van een stabilisatiesysteem dat tot 5 stops* kan corrigeren, waardoor er met dit objectief ook uitstekend uit de hand kan worden gefotografeerd als de lichtcondities niet optimaal zijn.

De voorste lens is voorzien van een fluorine coating om water en stof af te stoten.

* Gebaseerd op CIPA richtlijnen.