Calumet Photographic

Fujifilm GF 23mm F4 R LM WR
  • Fujifilm GF 23mm F4 R LM WR
  • Fujifilm GF 23mm F4 R LM WR

Fujifilm GF 23mm F4 R LM WR

Rent SKU: RENFUJGF23

Huurprijs per dag: € 32.23 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • Weinig vertekening en hoogoplossend vermogen
  • Nano GI coating
  • Snelle en stille autofocus
  • Stof- en weerbestendig
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Eenvoudige bediening
Product beschrijving

Dit objectief kent een beeldhoek overeenkomstig 18mm in vergelijk met een camera die beschikt over een digitale 35mm sensor. Door zijn mooie groothoekbereik kunnen er met behulp van dit objectief de mooiste landschappen en architectonische objecten mee worden gefotografeerd.

Weinig vertekening en hoogoplossend vermogen

Het objectief is opgebouwd uit 15 lenselementen verdeeld over 12 groepen, bestaande uit twee asferische lenzen, één Super ED-lens en drie ED-lenzen. Het lenssysteem kan zo vertekening onderdrukken terwijl deze toch kan beschikken over een zeer grote beeldhoek van wel 99.9°. Dankzij de optimale plaatsing van het super ED-lenselement en de drie ED-lenzen kan chromatische aberratie zeer grondig worden onderdrukt, waardoor de optische prestaties van dit objectief optimaal kunnen worden benut tot in de uiterste hoeken van dit objectief.

Nano GI coating

Het voorste lenselement van het objectief is voorzien van een Nano GI coating dat er voor zorgt dat ghosting en lensflare effectief worden onderdrukt.

Snelle en stille autofocus

Doordat het objectief is voorzien van een lineaire motor kan een snelle en stille werking van het autofocussysteem worden gewaarborgd.

Stof- en weerbestendig

Het objectief is op negen verschillende plekken afgedicht, waardoor deze ook in ruigere natuurlijke omgevingen kan worden gebruikt. Stof en lichte regen zal zo geen vat krijgen op de werking van het objectief. Verder is het objectief bruikbaar tot temperaturen van minus 10 graden Celcius.

Hoge betrouwbaarheid en eenvoudig in zijn bediening

De diafragmaring is voorzien van een 'C' positie. Hierdoor kan het diafragma van het objectief ook worden versteld door gebruik te maken van het commandowiel op de camera zelf. Zo heeft de fotograaf keus in hoe hij het diafragma wil inregelen. De 'A' (auto) en 'C' positie op het objectief zijn te vergrendelen waardoor de fotograaf niet per ongeluk het diafragma kan verzetten door aan de diafragmaring te draaien.