Calumet Photographic

Fujifilm XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS

  Fujifilm XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS

  Rent SKU: RENFUJXF1855

  Huurprijs per dag: € 20.66 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Compact, licht, hoge kwaliteit
  • Nagenoeg ronde diafragma-opening
  • Brandpuntsafstand: 18-55 mm
  • Minimaal diafragma: F22, maximaal: F2.8-F4
  • Gewicht (zonder lensdop): ca. 310 gram
  Product beschrijving

  Met het veelzijdige zoomobjectief Fujifilm XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS met een brandpuntsafstand van 18-55 mm (equivalent kleinbeeld = 27-84mm) kan de fotograaf op een veelvoud van opnamesituaties perfect reageren. Het objectief bestaat uit 14 elementen in tien groepen, inclusief drie asferische lensen en een ED-lens, en beschikt over zeven diafragmalamellen die een nagenoeg ronde diafragma-opening vormen.

  De door lineaire servomotoren aangedreven supersnelle autofocus maakt het mogelijk om ook in moeilijke en veeleisende omstandigheden comfortabel te fotograferen en legt het onderwerp met minimale vertraging in slechts 0,1 seconde vast. Omdat het objectief bovendien zeer stil is, is het uitermate geschikt voor de opname van video's.

  Het objectief kan dankzij zijn compactheid makkelijk vervoerd worden en biedt desondanks een diafragma-opening van F2.8-4. Verder levert het een voortreffelijke beeldkwaliteit bij de meest uiteenlopende onderwerpen. Bovendien kun je de XF 18-55mm inzetten bij fotografie met weinig licht, zoals bijvoorbeeld bij een onderwerp met een mooie bokeh op de achtergrond.

  Dankzij de beeldstabilisatie van dit zoomobjectief worden tot 4 stops gewonnen om bewegingen van de camera te compenseren en onscherpe opnames te vermijden.