Calumet Photographic

Hasselblad X1D-50c
  • Hasselblad X1D-50c
  • Hasselblad X1D-50c
  • Hasselblad X1D-50c
  • Hasselblad X1D-50c
  • Hasselblad X1D-50c

Hasselblad X1D-50c

Rent SKU: RENHASX1D50C

Huurprijs per dag: € 70.00 (excl. btw)
De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

Product hoogtepunten
  • 50 Megapixel
  • 1,7-2,3 beelden/seconde
  • 3,0 inch-TFT
Product beschrijving

X1D-50c van Hasselblad

De Hasselblad X1D-50C is 's werelds eerste spiegelloze digitale middenformaatcamera. De X1D-50C weegt minder dan de helft van een conventionele middenformaatcamera en is gemaakt van het beste duurzame materiaal. Daarnaast is die geïnspireerd op het originele V-systeem. Doordat de camera water- en stofbestendig is, kun je onder verschillende omstandigheden opnames maken en is de kwaliteit die Hasselblad al sinds 1941 levert gegarandeerd. De spiegelloze body en centrale lenssluiter maken het mogelijk om foto's te maken met weinig geluid, zodat het onderwerp niet gestoord wordt.

50MP CMOS-sensor

De X1D-50C zal geleverd worden met de beproefde 50MP CMOS-sensor. De chip van 44 x 33 mm biedt een aanzienbare verbetering wanneer het aankomt op de kwaliteit van de vastgelegde foto's in vergelijking met full-frame en andere kleinere sensorformaten. Om het voor fotografen mogelijk te maken de maximale beeldkwaliteit te selecteren, is de sensor in staat om met een dynamisch bereik tot 14 stops te werken. Samen met de uitgebreide sluitertijd en het ISO-bereik zorgt dit ervoor dat deze sensor met adembenemende details kan opnemen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

Duale kaartgleuven

De X1D heeft duale SD-kaartgleuven om de opslag te maximaliseren en de flexibiliteit te verhogen. Dit type kaart is de standaard in de industrie en zet erg snel data over. Daarnaast is de kaart te combineren met reeds bestaande kaartlezers. De opslagopties zijn:

• Sla op kaart 1 op. Wanneer deze vol is, gebruik dan kaart 2
• Sla alles op beide kaarten op
• Sla RAW op kaart 1 en JPEG op kaart 2 op.

USB 3.0 Type-C Connector

Een USB 3.0 type-C connector maakt het mogelijk voor de gebruiker om met de gekozen computer te verbinden zonder het gebruik van een extra adapter. Daarnaast zorgt het voor het sneller overzetten van data, tot wel vijfmaal sneller dan Firewire.

Mini HDMI & Audio I/O poorten

De toevoeging van een mini HDMI-poort naast de gebruikelijk input/output-poorten maakt het voor filmmakers mogelijk om hun videobeelden op een grotere externe monitor te laten zien.

Wi-Fi & GPS

Wi-Fi zit standaard bij de camera inbegrepen. Het ondersteunt b, g, n en ac-standaarden op zowel de 2.4 als 5Ghz wanneer mogelijk. Dit stelt je in staat om met behulp van de Phocus Mobile-app de beelden van te voren op je iOS-apparaat te bekijken en de camera van afstand te bedienen. GPS zit er ook standaard bij inbegrepen, waardoor je een locatie aan je opnames kunt toevoegen.

Touch display van hoge kwaliteit

Het LCD-scherm met een resolutie van 920K biedt aanraakbediening voor alle functies van de camera. De elegante, icoongebaseerde interface vergemakkelijkt de toegang tot aanpassingsopties en intuïtieve afspeelfuncties, zoals bijvoorbeeld "swipe" en "pinch to zoom". De camera beschikt ook over een XGA elektronische zoeker voor een heldere weergave, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.