Calumet Photographic

Hedler Profilux LED 650 Kit

  Hedler Profilux LED 650 Kit

  Rent SKU: RENHEDLED65KIT1

  Huurprijs per dag: € 33.05 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Flexibele lichtkwaliteit dankzij verschillende reflectoren
  • Daglicht lamp met 5600 Kelvin
  • Zeer stille koeling
  • Flikkervrij
  • Dimbaar
  • Multispanning
  Product beschrijving

  De HEDLER Profilux LED-650 is de perfecte aanvulling op de reeds bekende HEDLER Profilux LED 1000. De geheel nieuw ontwikkelde lamp genereert uit een high-performance sterke single LED daglichtkwaliteit met 5600 Kelvin en een CRI> 96 - 75W / 138lm per watt = ca. 650 watt lichtopbrengst en dat alles flikkervrij!

  Dankzij de zeer stille koeling is de LED lamp bijzonder geschikt voor digitale video's met O-geluidsopname. De LED heeft een speciale actieve LED-koeling met een gemiddelde levensduur van ongeveer 50.000 uur! De compatibiliteit met alle bestaande originele Hedler reflectoren betekent flexibiliteit bij het belichten: een grote keuze aan verschillende belichtingskwaliteiten, van hard-brillant tot zacht-vloeiend kunnen door middel van optionele reflectoren worden geproduceerd.

  Verdere praktische kenmerken:

  LED Softstart, dimbaar van 5% - 100% belichtigingsvermogen; Service indicator en status LED's; een volledig in de metalen behuizing geïntegreerd voorschakelapparaat; automatische ventilatorcontrole; herkalibreringsoptie; automatische detectie van netspanning; multivoltage van 110 - 240V; geïntegreerde oververhittingsbescherming; geïntegreerde LED veiligheidsschakelaar en geïntegreerde bedrijfsuren teller.

  Dankzij de compacte afmetingen van 160 x 165 x 180 mm en een gewicht van 2550g is het bijzonder geschikt om op locatie te werken, zijn interne reflector maakt een hoge lichtopbrengst mogelijk. Toepassingen van de Hedler Profilux LED650 omvatten: DigitalVideo en DigitalPhoto, documentaires, highspeedfotografie, macrofotografie en stills.

  In de doos
  • 2 x Profilux LED 650
  • 2 x kleppenset