Calumet Photographic

Nikon AF-S 105mm f/1.4E ED

  Nikon AF-S 105mm f/1.4E ED

  Rent SKU: RENNIK105

  Huurprijs per dag: € 20.66 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Max diafragmaopening van f/1.4
  • Kortste scherpstelafstand van 1 m
  • Prachtige zachte bokeh
  Product beschrijving

  NIKON AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED

  Een opmerkelijk FX-formaat objectief met een vaste brandpuntsafstand van 105 mm en een groot diafragma van f/1.4. Dit bijzondere objectief heeft een uniek karakter en biedt meer artistieke mogelijkheden voor portretfotografen.

  Dit opvallende portretobjectief is de nieuwste in een reeks uitmuntende objectieven die teruggaat tot de vermaarde NIKKOR 105mm f/2.5. De gloednieuwe optische constructie legt elke nuance perfect vast en staat garant voor een uitstekende scherpte, contrast en resolutie van rand tot rand. Het objectief produceert een prachtige zachte bokeh, waarbij het onderwerp scherp wordt vastgelegd, zelfs wanneer u fotografeert met het maximale diafragma van f/1.4. Of u nu werkt met het beschikbare licht of in de studio, beelden hebben altijd een gedenkwaardige diepte en dimensie.

  Maximaal diafragma van f/1.4 en brandpuntsafstand van 105 mm

  Dit FX-formaat objectief met vaste brandpuntsafstand weerspiegelt perfect uw persoonlijke gevoel voor schoonheid. Gecombineerd met een kortste scherpstelafstand van 1 m maakt de brandpuntsafstand van 105 mm het mogelijk beeldvullende foto's van gezichten te maken, zonder de opname te moeten bijsnijden. Dankzij het unieke optische ontwerp wordt elk onderdeel van de opname natuurgetrouw gereproduceerd: zelfs wanneer u fotografeert met het grootste diafragma, kunnen de fijnste structuren in al hun schoonheid worden vastgelegd. Het ronde diafragma met 9 lamellen produceert een prachtige bokeh en maakt een nauwkeurige regeling van de scherptediepte mogelijk.