Calumet Photographic

Nikon Z 14-30mm f/4 S

  Nikon Z 14-30mm f/4 S

  Rent SKU: RENNIKZ14304

  Huurprijs per dag: € 20.66 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Ultragroothoekzoomobjectief
  • Vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken
  • Scherpte van rand tot rand
  • Kortste scherpstelafstand: 0,28 m
  • Compact, duurzaam en licht
  • Afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels
  • Configureerbare instelring bij autofocus
  Product beschrijving

  Leg ruimtelijke beelden moeiteloos vast met een full-frame ultragroothoekzoomobjectief dat meer creatieve mogelijkheden biedt. Het NIKKOR Z 14-30mm f/4 S-Line-objectief is compact en heeft een plat voorste element. Hierdoor kunnen filters van 82 mm worden gebruikt en past het objectief gemakkelijk in een kleinere fototas. Maak overal overweldigende foto's en video's.

  Overweldigende foto's en video's

  Overdrijf het perspectief. Maak intieme portretten van de natuur. Door de grote Z-vatting van Nikon kan dit objectief meer licht over het hele beeld vastleggen. Dankzij het ultragroothoekzoombereik en het compacte ontwerp kunt u altijd prachtige groothoekopnamen maken tijdens uw verre reizen. Van vergezichten tot straattaferelen: u kunt uiteenlopende onderwerpen in al hun pracht vastleggen.

  Geschikt voor filters

  Het eerste full-frame ultragroothoekobjectief dat filters van 82 mm kan gebruiken zonder lijvige filterhouders. Fantastisch voor foto's. Nog beter voor video.

  Altijd scherp

  Geavanceerd optisch ontwerp. Snellere communicatie tussen objectief en camera. Geniet van een ongekende scherpte en minimale vertekening over het hele zoombereik.

  Landschappen. Stadsgezichten.

  Laat meer zien. Van het stadsleven tot weidse luchten: onderwerpen worden altijd zeer helder en met de kleinste details vastgelegd. Sterren en straatverlichting worden gereproduceerd als fijne ronde punten.

  Architectuur. Binnenopnamen.

  Leidende lijnen. Gedurfde standpunten. U kunt krappe ruimten of smalle straatjes moeiteloos vastleggen. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,28 m over het gehele zoombereik kunt u zelf het beeld bepalen, van close-up tot oneindig.

  Gemaakt voor video

  Loop tijdens het filmen probleemloos vanuit het heldere buitenlicht een donkere ruimte binnen. Het meervoudige scherpstelsysteem van dit objectief en het constante diafragma van f/4 staan garant voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en een consistente belichting over het hele zoombereik.

  Schitterende beelden. Helemaal tot aan de rand.

  Met het uitzonderlijke oplossende vermogen van dit zoomobjectief kan elk deel van een onderwerp natuurgetrouw worden gereproduceerd. Lichtafval aan de randen wordt voorkomen, waardoor de helderheid in het gehele beeld behouden blijft. U krijgt scherpte van rand tot rand, levendige kleuren en een diep contrast.

  Scherp en helder

  Nikon's anti-reflecterende Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht.

  Levensecht

  Een uitmuntende reproductie van puntlichtbronnen, zoals straatverlichting 's nachts, is mogelijk doordat pijlvormige comalichtvlekken tot het minimum worden beperkt. Puntlichtbronnen worden afgebeeld als fijne ronde punten, zelfs aan de randen van het beeld.

  Uitzonderlijke kleuren

  ED-glas en asferische lenselementen staan garant voor levendige kleuren en een diep contrast.

  Scherp. Geluidloos. Nauwkeurig.

  Het meervoudige scherpstelsysteem van het NIKKOR Z-objectief en meerdere AF-aandrijvingen zorgen ervoor dat onderwerpen altijd scherp zijn. De scherpstelling is vloeiend en geluidloos, waardoor dit objectief ideaal is voor zowel video's als foto's.

  Vibratiereductie

  Dit objectief gebruikt de vibratiereductie in de camera waardoor u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn. Maak heldere foto's terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of film scènes zonder de ongewenste effecten van cameratrilling.

  Ongekend nauwkeurig

  Zwevende lenselementen zorgen voor een nauwkeurige scherpstelling op korte afstand. Een elektromagnetisch diafragma produceert een nauwkeurige belichting tijdens snelle serieopnamen.

  Dynamische perspectieven. Betoverende video's.

  Maak prachtige full-frame video-opnamen met een optisch ontwerp dat het grote dynamische bereik van uw Z-camera van Nikon optimaal benut. Zoom in op de momenten die het verhaal vertellen.

  Stil op de set

  Fluisterstille AF is mogelijk dankzij een vrijwel geluidloze stappenmotor. Zoomen is stil en met de geluidloze instelring kunt u het diafragma zonder klikgeluiden aanpassen.

  Mooi vloeiend

  Het meervoudige scherpstelsysteem van dit objectief garandeert een ongekend vloeiende, nauwkeurige scherpstelling. Variatie in brandpuntsafstand wordt verminderd, net als focus-shift tijdens zoomen.

  Houd zelf de controle

  Met de brede ribbelige instelring is een precieze en intuïtieve bediening mogelijk. Wanneer u in de AF-stand fotografeert, kunt u instellingen voor ISO of belichtingscorrectie aan de instelring toewijzen. Als u met handmatige scherpstelling fotografeert, kunt u de instelring als scherpstelring gebruiken. De scherpstelling verschuift afhankelijk van hoe snel of langzaam u de ring draait, waardoor nauwkeurige controle over de scherpstelling mogelijk is.

  Klein, duurzaam, licht

  Dankzij het intrekbare objectiefmechanisme neemt dit full-frame ultragroothoekzoomobjectief zeer weinig ruimte in wanneer u het niet gebruikt. Elk bewegend onderdeel van de objectiefcilinder is afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels. De fluorcoat stoot actief water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.