Calumet Photographic

Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

  Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

  Rent SKU: RENNIKZ247028

  Huurprijs per dag: € 24.79 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Haarscherp: superieure prestaties van rand tot rand. Uitzonderlijke prestaties bij close-ups (kortste scherpstelafstand van 0,38 m).
  • Geavanceerd optisch ontwerp: 17 elementen in 15 groepen met anti-reflecterende ARNEO Coat en Nano Crystal Coat.
  • Aanpasbare instelring: handmatige scherpstelling (standaard), geluidloze diafragmaregeling (geweldig voor irisovergangen tijdens video-opname) of belichtingscorrectie.
  • Fn-knop: wijs maximaal 21 verschillende functies toe. Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer.
  • OLED-informatiescherm: controleer snel het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte.
  • Werkpaard: robuuste, compacte constructie met uitgebreide afdichting om tegen stof en vocht te beschermen.
  Product beschrijving

  NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

  Welkom bij de veelzijdigheid van een lichtsterk 24–70mm-zoomobjectief in een uitzonderlijk compacte behuizing. Dit full-frame systeemcameraobjectief met geavanceerde optiek en uitgebreide weerbestendige afdichting levert uitstekende prestaties bij elk licht en is een puur werkpaard.

  Schitterende beelden. Fascinerende verhalen.

  Let op het verhaal met het professionele standaardzoomobjectief dat zich aan u aanpast. Dit 24–70mm f/2.8-objectief onthult nóg meer fijne details en biedt prestaties bij close-ups die bij een objectief met dit brandpuntsafstandsbereik nog nooit zijn vertoond. U kunt opnameparameters rechtstreeks vanaf het objectief regelen. En de robuuste constructie is altijd klaar voor elke locatie.

  Echte diepte

  De grote Z-vatting en het f/2.8-diafragma over het hele bereik is voorzien van negen afgeronde lamellen wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elk soort licht. U krijgt prachtige stereffecten. En een natuurlijk uitziende bokeh met vloeiende gradaties naar de randen van het beeld.

  Ongelooflijk dichtbij

  De scherpte is uitstekend en uitzonderlijk op korte afstand. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,38 m over het gehele zoombereik kunt u zelf het beeld bepalen, van close-up tot oneindig.

  Nooit meer lichtvlekken

  Zelfs lichtpunten worden dankzij een ontwerp met 17 elementen in 15 groepen in prachtige details weergegeven. ARNEO Coat en Nano Crystal Coat gaan beeldschaduwen en lichtvlekken tegen die worden veroorzaakt door licht dat vanuit meerdere richtingen komt.

  Meer licht. Meer vrijheid.

  Reportage. Huwelijken. Commercieel. Wat u ook fotografeert, elk deel van een onderwerp wordt met levensechte helderheid weergegeven. Zelfs sterren en straatverlichting worden gereproduceerd als fijne ronde punten. En als het verhaal om video vraagt, krijgt u vanuit het objectief de nauwkeurige controle over de scherptediepte.

  Eén objectief. Bijna elke locatie.

  Dit objectief is volledig weerbestendig en klaar om het dagelijkse professionele gebruik te kunnen doorstaan. De fluorcoat stoot water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

  Instinctief

  De zoom- en scherpstelringen passen zich met precies het juiste draaipunt aan. De instelring kan voor geluidloze diafragmaregeling of belichtingscorrectie worden gebruikt.

  Aanpasbaar

  Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer. U kunt maar liefst 21 verschillende functies aan de Fn-knop van het objectief toewijzen.

  Gefocust

  Met een OLED-informatiescherm kunt u snel het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte direct op het objectief controleren.