Calumet Photographic

Profoto B10 Duo Kit

  Profoto B10 Duo Kit

  Rent SKU: RENPROB10KIT

  Huurprijs per dag: € 61.98 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Formaat en vorm van een cameralens
  • Lichtgewicht en draadloos
  • Flitslicht met de kracht van 5 speedlights
  • Continu licht met aanpasbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Eenvoudig op camera- of lampstatief te monteren
  Product beschrijving

  De Profoto B10 is de kleinste en lichtste off-camera flitser ooit. Met vijf keer de kracht van een speedlight verpakt in de omvang en vorm van een cameralens, maakt de Profoto B10 het eenvoudig om creatief te zijn met licht op elke willekeurige locatie. Bovendien is de B10 meer dan alleen een flitser. Het is daarnaast een helder en dimbaar continu licht, dat u kunt gebruiken voor de verlichting van zowel foto's als video's. En de aanpasbare kleurtemperatuur maakt het eenvoudig om te mengen met omgevingslicht.

  Compatibiliteit met Profoto's lichtvormers breiden uw creatieve mogelijkheden nog verder uit. U kunt elk willekeurig hulpmiddel kiezen uit de lichtgewicht OCF-reeks of een selectie maken uit meer dan 120 lichtvormers die beschikbaar zijn in het volledige Profoto-aanbod. Met de hulpmiddelen creëert u met licht elke willekeurige stemming of gevoel.

  De duidelijke en minimale interface maakt de B10 eenvoudig te bedienen, meteen bij het eerste gebruik. De batterij is snel en makkelijk te vervangen en u kunt deze bovendien opladen terwijl deze in gebruik is. Als u een assistent hebt, is de B10 licht genoeg om vanuit de hand gebruikt te worden, en als u hem zelf opstelt kunt u hem eenvoudig monteren op een camerastatief of op een lichtstandaard.

  U kunt de B10 draadloos inschakelen en bedienen vanaf elke Profoto AirTTL Remote, met een Profoto A1 of hem verbinden met de Profoto-app. Door middel van de app kunt u alle instellingen bekijken en bedienen vanaf het scherm van uw smartphone, creatieve foto's maken met uw smartphone en alle nieuwste upgrades downloaden.