Calumet Photographic

Sony Alpha 7R II Body

  Sony Alpha 7R II Body

  Rent SKU: RENSONA7RII

  Huurprijs per dag: € 45.45 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Alpha 7R II van Sony

  • De eerste full-frame sensor met achtergrondverlichting
  • Ongekend heldere en levendige foto's
  • Beeldstabilisatie met 5 assen in full-frame
  • 4K-video van superieure kwaliteit
  • Snelle hybride autofocus


  Magnifieke nieuwe CMOS-beeldsensor met 42,4 MP

  Maak opnames met ongekende kwaliteit. Met de eerste 35mm full-frame CMOS-beeldsensor van 42,4 megapixels met achtergrondverlichting ter wereld, stuwt de Sony α7R II beeldresolutie, gevoeligheid (tot ISO 102.400) en snelle respons naar nieuwe hoogten. De brede dekking van het AF-gebied met brandpuntsvlakfasedetectie van het hybride autofocussysteem zorgt voor scherpstelling van het onderwerp in het volledige frame, terwijl de beeldstabilisatie over 5 assen onscherpte tegengaat die vaak voorkomt bij opnamen uit de hand. De hoge resolutie wordt verder verbeterd door filmopnamen in 4K waarbij elke pixel wordt weergegeven, zonder samenvoeging. Met zo veel inzichten in zo'n compacte vorm is het duidelijk dat er meer is dan het blote oog kan waarnemen.

  De eerste full-frame sensor met achtergrondverlichting

  Als 's werelds eerste 35mm full-frame beeldsensor met achtergrondverlichting bevordert deze CMOS-sensor met 42,4 megapixels een efficiënte lichtverzameling, zorgt voor uitbreiding van de circuitschaal en voert, met behulp van een koperen bedradingslaag voor snelle overdracht, gegevens zo'n 3,5 maal sneller uit, met minimale ruis waardoor elke foto haarfijne details bevat.

  Ongekend heldere en levendige foto's

  Geweldige resultaten worden ondersteund met een reeks innovatieve functies. Met 42,4 megapixels laat de nieuwe beeldsensor in de α7R II u de wereld verkennen in ongekend scherp detail, terwijl de camera geen optisch low pass-filter heeft dat de hoge resolutie kan aantasten. Om onscherpe beelden te vermijden minimaliseert de nieuw ontwikkelde sluiter eventuele trillingen, terwijl de modus Geluidloos fotograferen de beweging van de camera door de sluiterklik elimineert. En met de groeiende serie FE-lenzen kunt u vanuit elk perspectief genieten van de weergaloze helderheid die de sensor levert.

  Snelle hybride autofocus

  Dankzij de geavanceerde beeldsensor en het verfijnde autofocusalgoritme levert het snelle hybride autofocussysteem van de α7R II superieure prestaties op het gebied van bereik, snelheid en tracering.

  Beeldstabilisatie met 5 assen in full-frame

  Om de voordelen te optimaliseren van de verbazingwekkende capaciteit van de α7R II voor hoge resolutie, vooral bij opnamen van onvoorspelbare acties of terwijl u in beweging bent, moet de opname zelf zo stabiel mogelijk worden gemaakt, want zelfs de minste camerabeweging kan een onscherpe opname tot gevolg hebben. Het beeldstabilisatiesysteem met 5 assen is zorgvuldig geoptimaliseerd voor de 42,4 megapixel-prestaties van de α7R II, zodat u kunt inzoomen op onderwerpen op grote afstand, close-upopnamen kunt maken en nachtelijke scènes kunt vastleggen met minimale camerabewegingen om maximale helderheid te bereiken.

  4K-video van superieure kwaliteit

  U kunt zien hoe de α7R II is geoptimaliseerd voor de opname van 4K-films (QFHD: 3840 x 2160), vooral in Super 35 mm-formaat, omdat de beeldsensor uitleesgegevens van elke pixel verwerkt, zonder pixels samen te voegen, om doeltreffend ongewenste vervormingen en onregelmatigheden te onderdrukken. Het resulterende beeldmateriaal is zichtbaar scherper, fijner en bezit meer subtiele details dan de meeste 4K-films. En als de eerste full-frame camera die geschikt is voor de opname van films met 4K-resolutie in 35 mm full-frame formaat, biedt de α7R II u meer mogelijkheden om kwaliteit van visie te tonen die de nieuw ontwikkelde, full-frame beeldsensor met achtergrondverlichting mogelijk maakt.

  Sterk, slim en betrouwbaar

  De α7R II is de sterkste, duurzaamste α-camera ooit, bij uitstek ontwikkeld voor actie onder alle omstandigheden, zelfs als u grote lenzen gebruikt. De camera is ook uiterst verfijnd ontwikkeld, met geïntegreerde geavanceerde functies die de buitengewoon hoge resolutie van 42,4 megapixels van de beeldsensor naadloos aanvullen.