Calumet Photographic

Sony FE 24mm F1.4 G-Master E-Mount

  Sony FE 24mm F1.4 G-Master E-Mount

  Rent SKU: RENSON2414

  Huurprijs per dag: € 24.79 (excl. btw)
  De korting kan worden gevonden in de linkerkolom.

  Opmerkingen: Je kunt je huurperiode kiezen, zodra je de producten in je winkelwagentje hebt gedaan.

  Product hoogtepunten
  • Full-frame E-mount objectief
  • Extreem lichtsterk
  • Compact ontwerp
  • Slechts 445 gram
  • Snelle, precieze en stille AF voor foto's en films
  • Diafragmaring (klikschakelaar optioneel)
  • Stof- en vochtbestendig
  • Minimale scherpstelafstand van 0,24 meter
  Product beschrijving

  Het full-frame E-mount objectief FE 24mm F1.4 GM is deskundig ontworpen voor hoogwaardige prestaties bij alle diafragma-instellingen. Dankzij het gebruik van geavanceerde optische technologieën van Sony is deze lens geschikt voor zelfs de meest veeleisende fotografen.

  Geavanceerde optische technologie voor hoge resolutie, zelfs met F1.4

  Twee XA-elementen (extreem asferisch) in een optisch ontwerp dat voldoet aan de strenge G Master-vereisten, dragen bij aan de hoge resolutie in het hele beeldgebied. Ook zijn er drie ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) toegevoegd om chromatische aberratie te onderdrukken. Het innovatieve design minimaliseert sagittale schittering, waardoor puntlichtbronnen nauwkeurig worden weergegeven.

  Geavanceerd optisch ontwerp geeft puntbronnen nauwgezet weer

  Een nieuw optisch ontwerp met twee XA-elementen die sagittale schittering onderdrukken. Dit is een veelvoorkomende aberratie in lenzen met een groot diafragma, die meer opvalt aan de beeldrand.

  Innovatief optisch ontwerp in een compacte, lichte lens

  Een nieuw optisch ontwerp dat de totale lensdiameter verkleint door twee XA-elementen te gebruiken — waaronder één voor het voorste element dat normaal gesproken het grootste element is — is gecombineerd met een nieuw DDSSM-aandrijvingssysteem (Direct Drive SSM), met een totaalgewicht van slechts 445 gram als resultaat. Hierdoor biedt deze lens optimale mobiliteit, ideaal voor compacte camera's met E-bevestiging.

  Adembenemende bokeh

  Een rond diafragma met 11 bladen verbetert de zachte, natuurlijke bokeh, die mogelijk wordt gemaakt door een geavanceerd ontwerp en een productieproces dat precieze controle van de sferische aberratie omvat. De minimale scherpstelafstand van 0,24 meter en de maximale vergroting van 0,17x leveren een close-upcapaciteit op die, in combinatie met de groothoekweergave, voor een dramatisch perspectief met diepe bokeh zorgt.

  Snelle, precieze, stille AF voor foto's en films

  De nieuwe krachtige DDSSM, die voor deze lens is geoptimaliseerd, biedt circa drie keer zoveel stuwkracht als het vorige aandrijvingssysteem. Het verbeterde DDSSM-systeem zorgt voor een snellere, preciezere en stillere autofocus voor uitstekende prestaties bij het maken van foto's en films.

  Professionele bediening en betrouwbaarheid voor foto en film

  Aanpasbare scherpstelvergrendeling, diafragmaring, klikschakelaar diafragma, MF met lineaire respons, stof- en vochtbestendig ontwerp en fluorcoating voor het voorste element dragen bij aan de professionele bediening en betrouwbaarheid.